Gość Magda Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam Panie Doktorze! Od około 2 tygodni budzę się rano - i odczuwam mocny (tępy) ból po lewej stronie podbrzusza. Gdy tylko wstanę, ból przechodzi po 1-2 minutach. To samo dzieje się gdy w ciągu dnia położę się choćby na chwilę na brzuchu, bądź tez na lewym boku. Mam wrażenie, że z dnia na dzień ból się nasila. Przechodzi gdy tylko wstanę. Chciałabym dodać, że nie mam żadnych innych dolegliwości, które mogłyby wskazywać na problem z układem trawiennym. Wydaje mi się, że ważną informację jest fakt, iż ból pojawił się niedługo po tym jak przenosiłam 25 kg worki z piaskiem podczas powodzi. Czy to może być przepuklina? Nie wiem czy mój wiek ma w tym przypadku znaczenie, ale na wszelki wypadek podam - 31 lat. Proszę o poradę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Być może to właśnie przepuklina, albo nadwyrężony jakiś mięsień (boli czasami kilka tygodni). Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga bezpośrednio. On zbada i wyjaśni przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi