Gość Pawel Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Cześć czy może ktoś mi napisać co to oznacza: There is a n indirect inguinal hernia with a neck measurement of 7.5 mm. Proszę o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 skośna przepuklina pachwinowa z wyniarem szyjki 7,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 dzieuje za odp a jaka metoda leczenia byłaby właściwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tylko leczenie operacyjne - do wyboru metoda z wszczepem siatki lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dziś rozmawiałem z lekarzem i dowiedziałem się ze 7,5mm to bardzo mała przepuklina i ze tylko odemnie zależy czy chce ja operować czy nie. moja praca zawodowa jest trochę fizyczna a ponadto trenowałem sztuki walki do których chce wrocic, wiec pytanie co robić operować czy czekać aż podrośnie? i jaka metoda jest najlepsza do tak malej przepukliny? odczuwam bóle w prawym jadrze w skali od 1 do 6 określam na takie mniejsze 4 czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi