Gość Sebastian Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam Mam 27 lat, przebyłem operację przepukliny pachwinowej z prawej stony. Po okresie około 2-3 miesięcy (po zabiegu) zaczeły pojawiać się obiawy typu: mrowienie (*gazowana woda*) w mosznie rozchodzące się i zanikające, czasami lekki ucisk (ale nie ból), kurczenie się i rozciąganie moszny. Uczucie to towarzyszy mi prawie codziennie i nie wiem czy jest to groźne. Proszę o odpowiedź z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Myślę, że nic niebezpiecznego się nie dzieje i chyba nie jest to związane z przebytym zabiegiem plastyki przepukliny pachwinoej. Jeśli objawy są uciązliwe skontaktuj się z lekarzem. Bez badania trudno określić co się dziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi