Gość Gosia Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie wiem czy kieruje swoje pytanie do włąsciwej osoby jednak bym była wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedz... Moje 1,5 roczne dziecko od jaiegoś czasu miało biegunke ok tygodnia brał na to biseptol i probiotyki po których go jeszcze bardziej czyściło... biegunka ustąpła ale w stolcu pojawiła sie duza ilość grafitowego śluzu czy moze świadczyć to o jakiejś poważnej chorobie? jak miał ok 6 mies również miał coś podobnego ale mineło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Prawdopodobnie to tylko przejściowy okres po stanie zapalnym śluzówki jelita grubego, przejawiający się nadmierną produkcją śluzu. Taki stan powinien w przeciągu tygodnia dwóch się wycofać. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z pediatrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Bardzo dziękuje za odpowiedz troszeczke mnie uspokoiła... a poprawa już dziś była... Jeszcze raz bardzo dziękuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi