Gość Bartosz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie rytmiczne bicie serca może to mieć jakieś skutki nie pożądane bo moje serce bije bije i na jakieś 5sec przestaje bić i to się powtarza co 6-12 uderzeń serca i znowu 5sec przerwy czy to jest coś groźnego czy to jest normalnie i nie mam co się obawiać że to coś poważnego a tak nie mam żadnych innych problemów z sercem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 czy przerwa rzeczywiście trwa tak długo, proszę raczej sprawdzić tętno na t. szyjnej lub udowej, zapewne mierzy pan na t. promieniowej i nie wyczuwa pan wszystkich uderzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 znaczy trochę przesadziłem te 5s tak 3s ale czasami zdarzało się te 5s a ja chodziłem przez 2 tygodnie do lekarza na badanie ciśnienia i to mi lekarz powiedział że tak mi serce bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli ma Pan więcej niż 16 lat warto byłoby skonsultować to z kardiologiem, wykonać echo serca, jesli mniej to może być to stan przejściowy. EKG wykonane w przychodni też da pewien obraz możliwych przyczyn, mogąc zawęzić obszar poszukiwań (różne bloki przewodnictwa itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi