Gość Jacek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 M-43000 Enteritis chronica levis.(1) (2) Colitis chronica megni gradius. proszę o przetłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zapalenie jelit przewlekłe. Zapalenie okrężnicy przewlekłe dużego stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wielkie dzięki za tłumaczenie. To dla mnie ważne, bo dotyczy mojej żony, a mamy małego dzidziusia. Mam pytanie, czy to jest poważna sprawa, szczególnie zapalenie okrężnicy?Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Przede wszystkim trzeba ustalić przyczynę stanu zapalnego i włączyć leczenie. Tu też będzie ważna kwestia czy żona karmi piersią bo może okazać się, że będzie koniecznośc przyjmowania glikokortykosteroidów. Najlepiej zgłosić się do gasroenterologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lucyna Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Bardzo bym prosiła o wytłumaczenie.Dziś pobrałam wynik badania kolanoskopi i wynik jest taki*Enteritis chronica(+)activa(+)nonspecyfica..O co tu chodzi i na czym to polega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi