Gość Luk Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 W sytuacjach stresowych moja twarz czasem staje się czerwona. Staje się to wtedy, gdy o tym myślę. Czasem walczę z moją psychiką i nie myśląc o tym nie zdarza mi się taka sytuacja. Kiedyś przez rok czasu nie czerwieniłem się!! Od czego to zależy. Od pewności siebie ?? Bo zauważyłem, że tak. Nieraz to powraca. Czy da się to CAŁKOWICIE wyleczyć lekarstwami lub operacją ?? Ile taka operacja kosztuje. Niedawno zacząłem się pocić w sytuacjach stresowych. Wiem, że jest to na tle nerwowym, ale chciałbym się całkowicie z takich rzeczy wyleczyć. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Chirurdzy nie leczą takich problemów, to jest forum chirurgiczne. Najlepiej z tym problemem udaj się do psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PP Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 rady psychologa mi wogole nie pomagaja czy tzn ze trzeba z tym zyc juz całe zycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pp Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 zdrugiej strony to dziwne tyle jest sposobow na przerozne chorobska a na to nie ma prawie nic procz psychologow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 na to nic nie pomaże tzeba wziąść sie w garść i nie stresować(taletki ziołowe na uspokojenie troche pomogą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda. xd Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Takie problemy , mozna wyleczyc neurochirurgicznie . Ale chyba lepiej rzeczywiscie przestac sie stresowac . *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja z kolei słyszałam, że jeżeli ktoś ma problemy z poceniem się w sytuacjach stresowych, ma możliwość wstrzyknięcia jadu kiełbasianego, który ogranicza w b.dużym stopniu działanie gruczołów. Ale trudno jest mi powiedzieć, czy tak naprawdę jest. Spytaj się o to lekarza. Poza tym noszenie przewiewnych koszulek / koszul - nic na ścisk *) Jeśli chodzi o czerwienienie się.. Ja też staram się o tym nie myśleć. Ale mam jeszcze jeden sposób - po prostu otwieram okno lub siedzę przy otwartym oknie :D Nie wiem, jakie to będzie mieć działanie na Ciebie, ale na mnie działa. Nie wiem, od czego to zależy, ale tak jest :) Na wszelki wypadek zgłoś się do psychologa. Na pewno pomoże Ci podbudować pewność siebie i kontrolować okazywanie myśli w tak widoczny sposób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi