Gość Kail Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam, mam nastepujący problem, otóż dokuczaja mi codzennie rano biegunki,natmiast popoludniami często mam zatwardzenie. do tego dochodza najbardziej w tym wszystkim uporczywe wzdecia i gazy. tak naprawde to jest jedyny problem ktorego bardzo chce sie pozbyć. ponadto czasem mam kłucie pod lewym żebrem(byc moze chodzi o trzustkę). co wiecej,jestem na diecie. nie jem maki ani slodyczy. Badania wykonane to: gastroskopia, kolonoskopia, kal badany na obecnosc pasożytów. zadne z nich nic nie wykazało, jedynie przy gastroskopii okazalo sie ze w zoładku mam troche żółci zatem co to moze byc? aha i pragne dodac ze jestem po operacji usuniecia przetoki okoloodbytniczej prosze o odpowiedz. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Taki stan może świadczyć o zespole jelita drażliwego skoro wszystkie badania są w normie. Są to właśnie zaburzenia kurczliwości jelit przejawiające się takimi dolegliwościami jak Pan przedstawił. Najlepiej, aby leczeniem zajął się gastroenterolog. Są różne środki lecznicze łagodzące tą przypadłość. O dalszym postępowaniu musi zadecydować gastroenterolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kail Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 dziękuję bardzo za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi