Gość Grzegorz Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Dzien dobry , zacznijmy od tego iz nie wiem do jakiej kategorii takie pytanie dopasowac i czy dobrze wybralem . A wiec tak od jakiegos miesiąca mam dziwne uczucie dotyku , gdy dotykam reka łydke to tak jak by nie czuje tego miejsca , lub czuje ale tak dziwnie ( szorstko ) i nie wiem czym to moze byc spowodowane , myslalem ze uciskiem podczas pracy na to miejsce ( gdy bylem na drabinie ) , i myslalem ze jak przestane pracowac to ze mi przejdzie ale nic z tego Z gory dziekuje za odpowedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Trudno określić co się może dziać bez badania. Możliwe, że doszło właśnie do jakiegoś podrażnienia nerwu obwodowego na skutek ucisku. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza rodzinnego. Być może konieczna okaże się konsultacja neurologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Aha no i tak tez zrobie i dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi