Gość gosia Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Od dlugiego czasu mam torbiel w gardle, co moze byc przyczyna jego powstania? i jak leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A kto stwierdził torbiel? Przede wszystkim powinien zobaczyć to laryngolog i zdecydować o dalszym leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość babciaolivki Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mam gulke pod węzłem chłonnym .. bardzo się boje a nie powiem o tym nikomu bo sie boje szpitala pliss pomocy .. co to moze być podajcie warinaty *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjentka Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 czy torbiel Tornwaldta, opisana w MRI to wskazanie do usuniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Haemophilus ma rację. Najpierw powinien to zobaczyć laryngolog. To on potem zaleci dalsze leczenie. *DD Wiem, bo sama jestem laryngologiem i nie raz miłam takie przypadki torbiela gardłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grazyna Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ja mam ciagle uczucie obecnosci czegos w gardle....gniecenie....pieczenie...bol gardla...wszystkie badania do tej pory nie daly zadnej odpowiedzi.Bylam u laryngologa...mialam komputerowe badanie glowy,okazalo sie ze mam zatoki nosowe,szczekowe,mialm gastroskopie mam rflux ale biore tabletki i nie ma wiekszych zmian,ultra szal szyi wyszlo ok....A w gardle dalej cos mi przeszkadza i mam problemy w polykaniu i bol w klatce....nie wiem jutro znowu ide do laryngolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olga Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Też mam taka torbiel.Laryngolog powiedział że to niegroźne,ale trzeba by było usunąc migdałki . Dał mi płyn do płukania.Zapytaj o niego w aptece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angelika Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam. mam pytanie.dziś dowiedziałam sie ze moj tata ma torbiela gardła i został skierowany na operacje,bardzo sie martwie czy to jest niebezpieczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goska Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mam pytanie do pana doktora. wyczułam pod palcami na szyji guzka byłam z tym u onkologa zrobil mi usg szyji i powiedzial ze to jest do usuniecia. nie wiem co mam robic czy sie z godzic czy nie. ogolnie nic mnie nie boli nie dokucza nie utyka w gardle . prosze o rade. chcialabym wiedziec z czego zrobil mi sie taki torbiel w gardle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 witam. mam od pół roku cos na gardle i kilka razy na dzien mam odruch wymiotny o to cos, czy ktoś wie co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja mam cystę w gardle. Wyglada to jak powiększone *jabłko Adama* gdy podniosę głowę do gory. Nie jest to nic nowotworowego, bo miałam z tej okazji 5 punkcji robionych,ale musze to usunąć. Termin zabiegu juz mam zaplanowany na sierpień. Wykryłam tego *guza* jakos na poczatku roku. Nie jest to bolesne, ani miękkie. Zmiana jest jakby chrząstka i daje sie ja wyczuć podczas stresu gdy gardło mi sie ściska. Czasami tez potrafi przeskakiwać jak podniosę głowę do gory i przełykamy ślinę. Cysty powinno sie usuwać,aby nie zrobił sie z tego nowotwór, ale mozna tez z tym żyć jezeli to nie jest jakos strasznie dokuczliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halina Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 mialam torbiel na naglosni przez 2 lata urosl tak ze nie moglam jesc mowic dlawil mnie jestem 2 tygodnie po operacji dzieki bogu to nie rak usuneli i jest lepiej gardlo boli jak przy anginie ale radze kazdemu by nie czekal z operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi