Gość Paweł Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam. Dziesięć lat temu miałem wypadek, konieczne było usunięcie pękniętej śledziony. Miałem wtedy sześć lat. Brak śledziony nigdy mi nie przeszkadzał, lecz niedługo wkroczę w dorosłe życie i muszę zdecydować kim będę. Chcę zostać policjantem, ale boję się, że mogę nie dostać zaświadczenia o zdolności do wykonywania zawodu, dlatego że nie mam śledziony. Czy moje obawy są słuszne, czy też może brak śledziony nie ma znaczenia przy wydawaniu zaświadczenia? Pozdrawiam i z góry dziękuje, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Brak śledziony nie ma znaczenia, aby uzyskać zaświadczenie o zdolności do pracy w policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi