Gość Lola Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Jestem 2 tyg. po laparotomii. Miałam usuwane torbiele z jajników i ogniska endomtrialne - endometrioza III stopnia. Lekarz powiedział że teraz będę miała dużą szansę na zajście w ciążę, ale nie powiedział kiedy po takej operacji można zacząć starania, a wizytę kontrolną mam dopiero za 3 m-ce. Póki co jestem jeszcze obolała i spóchnięta. Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Najlepiej dopiero zacząć starać się o dziecko po 3 miesiącach od laparotomii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przyszła mama Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam lola Mam dokładnie takie same pytanko jak Ty, 12 maja minęły równe 2 tyg od laparotomii, mysle ze zaczne starania jak uplynie 6 tygodni,nie wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość este Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 hej mi lekarz powiedział, że można od razu. Oczywiście wszystko zależy od tego co było usuwane. Mojej koleżance pozwolił lekarz trzy miesiące po laparotomii, ale ona miała bardzo obszerną operację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justa Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 zaszłam w ciąże 3 miesiące po usunięciu jajnika (endo), lekarz polecił starać się od razu jak będziemy w stanie, zaczełam juz 2 tyg po laparotomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi