Gość Paweł Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam Serdecznie. Otóż mój problem a wręcz pytanie jest dziwne nie wiedziałem gdzie to napisać wiec pisze tutaj.. Opisze cala sytuacje *Otóż paliłem smakowy tytoń z butelki.. na korku oczywiście znajdowało się pazłotko z dziurkami i do niego był wsypany tytoń *smakowy* i teraz dochodzimy do sedna po spaleniu tego tytoniu zerwałem pazlotko i zobaczyłem iż korek butelki stopił się jakieś 3-5 milimetry i teraz jest pytanie *Czy może mi się coś poważniejszego stać po wciągnięciu stopionego plastiku do płuc* dodaje ze od tamtego czasu mam ostry kaszel : nie moge dobrze odkaszlnąć Prosze o Powazne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wątpię, że taka mała ilość spalonego plastiku mogła spowodować jakieś zmiany zdrowotne w zakresie Pana płuc. Może doszło do niewielkiego podrażnienia krtani, które na pewno ustąpi. Jeśli objawy będą się ciągle utrzymywały radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bro Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Plastik, nie plastyk pajacu. Plastyk –* osoba zajmująca się twórczością w zakresie sztuk plastycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi