Gość Asia Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam 33 lata, siedemnascie lat temu mialam wypadek, w ktorym mialam polamana miednice z przodu, z lewej strony i kosc ogonowa. Od trzech lat mam bole po lewej stronie brzucha. Czesto bol jest tak silny, ze raz juz zdarzylo mi sie zemdlec.Udalam sie do lekarza po takim ataku,dostalam zastrzyk przeciwbolowy i wrocilam do domu. Miewam tez bole przy oddawaniu stolca.Czy to moze byc spowodowane jakimis powiklaniami powypatkowymi?Mam tez skrzywienie kregoslupa, moze to jest przyczyna? Mialam robione usg, wszystko w normie. Co robic, jak sie dalej leczyc? Prosze o porade. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Bez badania bezpośredniego trudno określić. Takie bóle jakie Pani opisuje są raczej związane z patologią w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Być może konieczne będzie wykonanie np. rezonansu magnetycznego kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi