Gość Radosław Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ostatnio w pracy zdarzył mi się wypadek i mocna uderzyłem się młotkiem w palec na wskutek czego wyskoczyły dwa bąble które wypełniły się krwią. Na dodatek jestem muzykiem wiec chciałbym w miarę możliwości szybko wyleczyć ta ranę ponieważ przeszkadza i po części uniemożliwia mi grę na instrumencie. Kość jest pewnie tylko obita gdyż nie czuje większych bólów w obrębie uderzenia. Proszę o odpowiedz... z góry serdecznie dziękuje p.s. tak tak wiem... niby banalne ale jednak uciazliwe, zle wyglada i przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Najlepiej wykonać okłady na Rivanolu palca kilka razy w ciągu dnia. Jeśli krwiaki nie wchłoną się trzeba będzie w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem (być może konieczne będzie nakłucie lub nacięcie krwiaków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi