Gość Ewa L Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Właśnie odebrałam wyniki ojca badań histopatologicznego Adenocarcinoma tubulare G-I/II . Wycinek pobrano z - naciek na granicy esicy i odbytnicy z przetoką do pęcherza. Jakie są rokowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Rokowanie bardzo niedobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa L Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ojciec jest w tej chwili po przedniej resekcji odbytnicy, resekcji esicy. Wycięcie ściany pęcherza moczowego z naciekiem nowotworowym i przetoką. Jakie ma szanse przy wynikach z przed operacji, podczas operacji pobrano nowe wycinki (ponieważ zmienił szpital a wyników jeszcze nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Co mam powiedzieć? Boże, no nadzieja umiera ostatnia, jednak postaraj się pomóc uporzadkowac ojcu sprawy ziemskie i zadbać o minimalizację cierpienia... Naprawdę jest mi przykry, gdy musze takie informacje podawac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi