Gość Patrycja Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mam problem jakis tydzien temu miałam mały wypadek w pracy i od tygodnia boli mnie głowa miałam dzisiaj robiona tomografie i przepisano mi jedynie leki przeciw bólowe kreci mi sie w głowie mam mdłosci a ból głowy promieniuje na jedną strone twarzy i oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Trudno określić co się dzieje bez badania. Jeśli tomografia komputerowa nie wykazała patologii oznacza to, że nie doszło do urazu czaszki i mózgowia. Takie bóle pourazowe nawet bez uszkodzenia mózgowia czasami występują nawet przez kilka tygodni. Spowodowane są zaburzeniami w funkcjonowaniu komórek nerwowych wskutek ich wewnątrzkomórkowych zaburzeń pourazowych. Jedynie środki przeciwbólowe, odpoczynek mogą przynieść ulgę w dolegliwościach. Dobrze by było w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi