Gość milagros Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Moja 6 miesieczna córka miała bakterie campylobakter jejuni / coli wzrost mierny lezala ponad 2 tygodnie w szpitalu od tamtej pory mineło pól roku jednak jej kupy sa bardzo brzydkie zielone bardzo a bardzo smierdzace taka zgnilizna jak zrobi troszke rzadsza to widac w niej duze ilości śluzu jak twarda to jest w porzadku niewspomne o tym że apetytu nie ma wcale jak byłam u lekarza to stwierdził ze wszystko jest w porzadku ja jednak martwie sie poniewaz nie podobaja mi sie te jej kupki czy mam powody do obaw ? natomiast u mnie po pól roku od jej choroby zdiagnozowano wrzodziejace zapalenie jelita grubego czy ma to coś w spólnego z choroba ktora miala moja córka chodzi mi czy moglam sie od niej zarazic i moglo to spowodowac u mnie taką chorobę z góry bardzo dziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Skoro budzą Pani niepokój stolce córki najlepiej byłoby w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem dziecięcym. Stolce raczej nie powinny mieć zielonkawego zabarwienia. Na pewno na wystąpienie u Pani wrzodziejącego zapalenia jelita grubego nie miało wpływu zakażenie bakteryjne Pani córki i możliwość ewentualnego zakażenia Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi