Gość MARICHUY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam ... Od jakiegos czasu mam bardzo nerwowy tryb życia jest to spowodowane atmosferą w domu. Mam 19 lat i bardzo szybko można wyprowadzić mnie z równowagi. Gdy się denerwuję zaczyna boleć mnie brzuch, szybko się nasila i bardzo boli mnie środek brzucha ( od góry do dołu). Byłam u lekarza, zapisał mi jakieś tabletki uspokajające. Ostatnio tez mam bardzo słabe krążenie krwi, cały czas jest mi zimno i mam zimne ręcę, nogi i nos. Czy krążenie ma coś wspólnego z nerwami/ Co mam zrobić żeby te zachowanie nie odbiło się w pszyszłości na moim męzu i dzieciach. (dopiero planujem sie pobrać i mieć dziecko).. Niemiałam łatwego dzieciństwa. Żyłam w strachu, lęku. Czy to miało wpływ na to co teraz się dzieję? Jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja nie jestem specjalistką ale mam tak samo-mi pomaga nospa i kalms łykane jednocześnie. No i ja mam dodatkowo biegunki...A jak stres trwa za długo to jeszcze mdłości Trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi