Gość Ewa Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Szanowny Panie doktorze,10 marca miałam operację usunięcia hemoroidów, wszysko przeszło dobrze i przez 2-3 tygodnie rana goiła się dobrze, a ja czułam się coraz lepiej. Po tym czasie nagle zaczęły się kłopoty ze stolcem. Biegunka, ból i coraz częstsze parcie na stolec. Dostałam Duspatalin, Kreon, Lacidofil, Cholestil. I nic, biorę regularnie, jem w miarę ostrożnie, bez przesady i jest coraz gorzej. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Trudno określić bez konkretnych badań. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Objawy raczej nie mają nic wspólnego z przebytym zabiegiem usunięcia żylaków odbytu. Być może konieczne będzie wykonanie kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi