Gość madzia Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dzien dobry, jakis tydzien temu mialam wyciety woreczek laparoskopowo, nawet nie mialam założonego drenu, wszystko jest w porządku. wiem ze moge pic słabą kawe ziarnistą, ale ile razy w ciągu dnia moge ją pić - uwielbiam kawe. I jeszcze jedno pytanko, boli mnie w okolicy pępka, nie boli mnie rana lecz zaraz nad pępkiem, delikatnie po prawej stronie, boję sie ze to moze byc przepuklina, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 To zapewne zwykły ból pooperacyjny, który powoli powinien ustępować w przeciągu 1-2 tygodni. Proszę nie obciążać mięśni powłok brzusznych. Kawę zbożową można wypić około 3 razy dziennie. Można także spróbować napić się słabej kawy naturalnej raz dziennie. Po miesiąca można powoli wycofywać się z zaleceń dietetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi