Gość Tomek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To może się głupie wydawać, ale moje pytanie polega na tym - czy można zmniejszyć odbyt. Stało się to na skutek rozciągania przez moją byłą (ona to uwielbiała), najpierw był palec, ręka a nawet dwie. Teraz zaczyna mi to przeszkadzać przy oddawaniu kału (trzeba dużo wycierać, myć). Wszystko niby działa, ale to trochę denerwuje zwłaszcza w terenie jak się jest. Wstyd też się zapytać tak poprostu lekarza. Kiedyś myślałem że to samo się skurczy, ale już dwa lata minęło i nic. Dokładniej opisując to butelka o 10 cm średnicy mieści mi się tam bez problemu. Proszę o odpowiedź, bo w naturze to raczej ciężko mi to będzie komuś opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie wykonuje się raczej takich zabiegów skoro nie ma uszkodzonych zwieraczy odbytu. Proszę jeszcze w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Idź do lekarza a tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Zawsze po stosunku w pupę smaruję odbycik pastą do zębów z fluorem. Nie tylko na zewnącz ale też w środeczku. Piecze ale jest bardzo skuteczne. Ten sposób poleciła mi mama. Stosuje go od 30 lat i tata jest zachwycony. Mój chłopak też. Zawsze jestem ciasna jak za pierwszym razem. Bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 czym się trułeś tym sie lecz, pzdr c: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi