Gość kasia Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiem że to łagodna odmiana nowotworu,czy istnieje możliwośC zezłośliwienia.ta choroba dotknęła mojego 10-letniego synka.jakie są rodzaje leczenia i na czym polegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Przypadki zezłośliwienia to w zasadzie kazuistyka. Co do leczenia to trzeba zasięgnąć opinii ortopedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 dzien dobry mam 13 lat i stwierdzono mi wlokniaka kosci ludowej chcialam sie dowiedzec jakie sa tego skutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam,mam takie pytanie,czy jest to możliwe ze włókniak niekostniejacy na kłykciu kosci udowej może się powiększać. W zeszłym roku miał wymiary 11mm-4mm-8mm ( wysokość,głebokość,szerokość) , w tym roku rezonans pokazał 11mm-8mm-13mm. Czy istnieje prawdopodobieństwo ze włókniak może uszkodzić głebsza warstwę kości,jeśli się go nie usunie?? Aktulnie kolano cały czas mnie boli,po większym wysiłku musze brać silniejsze leki przeciwbólowe. Proszę o rade,co mam robić,może ktoś też jest w podobnej sytuacji lub był i wie gdzie szukac pomocy w tego typu sprawach. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi