Gość Smerfetka. Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 W Marcu miałam operacje przepukline pepkowa. I mam załozona siateczke a operacje miałam juz 2 razy na przepukline pepkowa. W tamtyn roku przy operacji nie miałam załozonej siateczki ale teraz juz ja mam. Nad blizna mam wypuklenie czy to jest cos złego czy tylko przez ta siateczke bardzo prosze o szybka odpowiedz, a czy siatka przystosuje sie do organizmu.? Pozdrawiam.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 To zgrubienie spowodowane jest obecnością podskórnych szwów, które zabezpieczają ranę. Z upływem czasu, gdzieś po około miesiącu, powinno to zgrubienie zniknąć, ponieważ nici ulegną rozpuszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi