Gość Krzysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Od paru dni boli mnie brzuch w okolicach pępka i niżej podczas gdy siedzę i założe ręce na brzuch troche mnie boli czy to może być przepuklina również od tego czasu *kręci mnie w brzuchu* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Takie objawy mogą rzeczywiście sugerować przepuklinę pępkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicia *)) Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 od tygodnia boli mnie podbrzusze a jak siedze np. na łóżku to mam uciski w podbrzuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi