Gość tomasz25 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam serdecznie. Otóż tydzień temu zostałem napadniety i pobity przez 3 napastników. Następnego dnia zrobilem obdukcje lekarska, na której widniały następujace obrażenia: -guzowaty obrzęk i zasinienie czoła po stronie prawej -zasinienie powieki górnej oka prawego z otarciem naskórka -obrzęk nosa z zaschniętą krwią w otworach nosowych -duży obrzęk wargi dolnej z uszkodzeniem śluzówki Dostałem równiez skierowanie do szpitala na obserwacje lecz nie poszedłem ( możliwosc utraty pracy) Obrażenia te były spowodowane mocnymi kopnięciami. Na dzień dzisiejszy nie widac praktycznie zadnych obrzęków na mojej twarzy, lecz gdy odchylę głowe do tyłu lub tesz schylę sie i pozostanę w takiej pozycji okolo 5 sekund następuja okropne zawroty głowy. Zawroty te sa niekiedy tak silne iż musze usiąśc bo nie jestem w stanie utrzymac równowagi. Czy te zawroty głowy sa normalnym zjawiskem przy tego typu obrazeniach czy też moze sie za tym kryc jakis poważniejszy obrzęk i powinienem zrobic szczegółowe badania lekarskie? Z góry dziekuje za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Takie zawroty głowy w ogóle nie powinny występować tym bardziej jeśli pojawiły się one po urazie głowy. Trzeba w tej sprawie pilnie skonsultować się z lekarzem. Możliwe, że będzie potrzebna hospitalizacja na oddziele neurologicznym celem włączenia szczegółowej diagnostyki (np. TK głowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ile miales miesiecy zawroty glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi