Gość Michał Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Moja mam od 20 lat ma w piersi guzek ktury w momencie wykrycia miał 6mm i go nie leczy od jakich 4 5 lat boli jom piers z guzkiem nie chce go leczyc bo sie boi czy żeby sprawdzic czy to złosliwy guz to tylko biopsja czy som inne metody zbadania czy po pobraniu wycinka do zbadania nie zbudi sie ten guz .PROSZE O ODPOWIESŻ BO MMAM MAM TYLKO JEDNOM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Aby dokładnie przekonać się czym jest guz trzeba przekonać mamę do diagnostyki i najlepiej byłoby wykonać biopsję cienkoigłową. O tym badaniu jednak może zadecydować tylko lekarz po bezpośrednim bdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi