Gość Kinga Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mam stwierdzone, że obie nerki z podwójnym ukm, podwójne moczowody rozszczepione oraz w nerce prawej torbiel prosta 12mm, śledziona dodatkowa 6mm, oraz w jajniku prawym pęcherzyk 25mm, proszę doradźcie co robić może ktoś miał coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Praktycznie takie niewielkie wady nie wymagają żadnego postępowania jeśli wydolność nerek jest prawidłowa i nie współistnieje zakażenie układu moczowego. Śledziona dodatkowa to taka odmiana anatomiczna, a torbiel w nerce czy też w jajniku jest bardzo niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki,ale jeśli są torbiele między zdrową korą mózgu płata czołowego oraz szyszynki o wym.17mm/15mm/12mm to czy nie istnieje podejrzenie, że one jakoś same się nasiewają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Od świąt Bożego Narodzenia schudłam 7 kg miałam zapalenie nerwu żebrowego bóle były nie do wytrzymania dostałam leki i z tym mam nieco spokój, teraz doszło jeszcze z tymi nerkami i sama nie wiem co mam robić te torbiele dlaczego nas tak lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi