Gość Tomek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Mam pytanie odnośnie zwolnienia lekarskiego ponieważ mam przepuklinę pachwinową która mocno mi wychodzi do moszny jak również boli ale operację chirurg wyznaczył dopiero za 2 miesiące.Pracuję na kopalni i nie ukrywam że ciężkie dżwiganie to codzienność i czy w związku z tym oddalonym terminem mogę prosić swojego lekarza o L-4 aż do operacji aby się nie narażać na komplikacje lub jakiekolwiek powikłania nie wspominając o możliwości uwiężnięcia przepukliny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Raczej nie praktykuje się takich procedur, aby na zwolnieniu lekarskim pacjent czekał na planowy zabieg (skoro do tej pory nie operował się Pan to nie ma pilności w jej wykonaniu). Po zabiegu zapewne pozostanie Pan na zwolnieniu lekarskim przez około 2-3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi