Gość JELONEK Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W dzieciństwie uszkodziłem sobie paznokcia tzn spadł mi na niego ciężki kamień, teraz mój paznokieć wygląda brzydko jest o połowę mniejszy, pofałdowany, grudkowy, nawet tak jak by miał kilka warstw. Ogólnie brzydki:/ Czy mogę coś zrobić by mój paznokieć wyglądał jak inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Raczej w tym przypadku poprawa jego wyglądu będzie trudna, gdyż macierz paznokcia została zdeformowana co jest praktycznie nie do odtworzenia. Można jeszcze ewentualnie w tej sprawie udać się bezpośrednio na konsultację do chirurga i zastanowić się nad zerwaniem paznokcia co może odtworzyłoby od nowa jego architektonikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi