Gość Marcin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Mam 25 lat.Pierwszy raz dostalem zaparcia kilka lat temu.Podczas badania lekarz ucisnal mnie dosc mocno z prawej strony brzucha.Bylo slychac i czuc jak cos sie przesunelo.Jeszcze tego samego dnia problem ustal.Problem powracal jeszcze kilka razy ale sam sobie jakos radzilem.Dokladnie 6 tygodni temu problem powrocil.Niestety nie ma mozliwosci sobie pomuc.Bol jest niemal bezprzerwy,Czuje mrowienie prawej nogi,przemiennie mam kilka dni zaparcia,potem nagle biegunki.Dotego doszly hemoroidy i nudnosci.Mam tez po kazdym posilku zgage.Zdarzyly mi sie tez wymioty sokami trawiennymi.Prosze o porade..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie ma innego sposobu tylko trzeba udać się bezpośrednio do lekarza, aby Pana zbadał. Takie dolegliwości mogą sugerować patologię w zakresie jelita grubego (do rozważenia kolonoskopia) oraz żołądka i/lub dwunastnicy (do rozważenia gastroskopia). Być może z uwagi na te problemy będzie konieczna konsultacja gastroenterologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dziekuje bardzo za odpowiedz...Jestem juz w trakcie ustalania terminu na kolonoskopie.Jesli zajdzie taka potrzeba zrobie rowniez gaskostropie.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi