Gość asiiia Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam! Od paru dni wyczuwałam lekki dyskomfort w okolicach pochwy. Okazało się, że mam niewielkie(wielkosci pestki wisni) zgrubienie na łechtaczce. Mam pytanie czy jest to coś grożnego co trzeba usunąc czy są inne możliwosci leczenia? I jeszcze interesuje mnie czy może to mieć jakiś związek z niedawną operacją wycięcia wyrostka (około 3 tygodnie temu) Co robic? Proszę o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić. Może to jakiś miejscowy stan zapalny, powiększony gruczoł. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do ginekologa. Zapewne wystarczy zwykłe leczenie zachowawcze. Na pewno nie ma taki stan nic wspólnego z przebytym zabiegiem usunięcia wyrostka robaczkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mnie osobiście pojawia się to kilka razy w roku i samo znika po jakimś czasie. w moim przypadku pokazuję się to na wardze sromowej że się tak wyrażę nie profesjonalnie przy jej zakończeniu na ściance ,,wiszącej.**zazwyczaj nie boli choć czasami da się we znaki przy stosunku.lekarz to przy wizycie widział nie stwierdzając nic nie niepokojącego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anettte21 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja tez to mam i się wystraszyłam że może to być guzek....rany za tydz ide do ginekologa i powiem mu o tym bo jestem w 3 mies ciaży boje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi