Gość Ania Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Mam pytanie dotyczące *piperzyka* miedzy piersiami, jest on większy od moich innych pieprzyków(mam ich sporo) pojawił się po jednej z wizyt w solarium ponieważ na kolejnej wizycie w solarium bardzo mnie piekł zrezygnowałam z chodzenia na nie, ale ostatnio byłam raz ale zakleiłam pieprzyk plastrem teraz już 3 tygodnie niebyłam na solarium ale postanowiłam posmarować pieprzyk trybiotykiem rano, a wieczorem pojawił sie na nim przezroczysty bąbelek i swędziało. Mam pytanie czy powinnam iść z tym do lekarza i czy może być to coś groźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wlobo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Aniu, oczywiscie idz z tym do lekarza.On to przebada i powie ci co to jest i czy to grozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pipi Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Aniu jak najprędzej sie udaj do lekarza,bo to on jest specjalistą,a niesmaruj sie czymś co może tylko pogorszyć sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a czy spotkaliście się z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi