Gość pati Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam. mam problem.. mam 18 lat bardzo często spóźnia mi się miesiączka. ostatnio 2 miesiące i nic nie zapowiada żeby była. jestem osłabiona nie mogę spać w nocy chodzę poddenerwowana... uprawiam seks z moim partnerem. robiłam testy ciążowe ale wyszły negatywnie. czy to jakaś choroba? będę mogła mieć dzieci w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 To zapewne jakieś zaburzenia ze strony hormonów płciowych. Trzeba w tej sprawie udać się do ginekologa. Zapewne konieczna będzie ocena poziomu hormonów płciowych we krwi. Po badaniu ginekolog zaleci odpowiednie postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi