Gość Sylwia Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Od szesciu miesiecy mam bole w lewej dolnej czesci podbrzusza, bol promieniuje do plecow i wraz z tym bolem czuje cos w rodzaju ciagniecia jakby cos bylo za ktotkie. Jest to silny klujacy bol. Nie moge spac na tej stronie siedziec czasami bol promieniuje do kolana od wewnetrzej strony nogi. USG nic nie wykazalo. Jeden z lekarzy zasugerowal ze bedzie potrzebna operacja jesli potwierdzi badanie specjalista ortopeda.Prosze o rade co to moze byc. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Takie bóle może są związane z patologią w zakresie kręgosłupa i/lub stawu biodrowego. Trzeba by rozważyć wykonanie RTG odcinak lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa i/lub RTG stawu biodrowego. Najlepiej, aby o badaniach zadecydował ortopeda po konsultacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosiaczek Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Hej,mysle ze najlepiej będzie sie udac na badanie całkowite czyli, krew i mocz z tego beda wyniki np OB i takie tam inne i lekarz stwierdzi co jest. Ja tez miałam podobne bóle tylko ze zle sie czułam byłam słaba i miałam goraczke ale nie trwały tak długo i sie okazało ze mam wyrostek owinięty jelitami Trafiłamdo szpitala całe szczescie ze w rece dobrych lekarzy bo wyleczyli mnie bez operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi