Gość Anna Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Bardzo proszę o pomoc . Otrzymałam wynik badania patomorfologicznego . Pełne rozpoznanie : In excisionibus examinatis (3) : Foci lymphoplasiae multiplices tunicae mucosae intestini tenuis . Bardzo się martwię .Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 W wycinkach przebadanych (3 wycinki): Ogniska liczne rozrostu limfoidalnego błony śluzowej jelita cienkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Dzięki bardzo za przetłumaczenie mojego rozpoznania.Nie wiem czy mam sie martwić. czy to co poważnego.Jeszcze raz dziękuje serdecznie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi