Gość Monika Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam! Mam 20 lat 2 tyg.temu zostałam zepchnięta ze schodów w szpitalu leżałam 4dni lekarz stwierdził ze mam kilka krwiaków na głowie i oku mam zszytą głowe i powieke oraz peknieta czaszke co mnie najbardziej przeraziło. Chciałam sie zapytac czy przez tą czaszke mogę miec jeszcze jakies powiklania i jak dlugo ona bedzie sie zrastała. prosze o jak najwiecej informacji na tan temat dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Proces gojenia może trwać 2-4 tygodnie w Pani przypadku. Na pewno, gdyby występowały jakieś powikłania lub lekarz miałby podejrzenia, że coś jest nie tak, nie wypuściłby Pani tak szybko ze szpitala. Proszę na siebie uważać i oszczędzać się przez najbliższy miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jhgjh Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Moj chlopak zostal pobity ma peknieta czaszke i wstrzas mozgo ile bedzie lezal w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr królik Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Mój 11 letni kolega spadł z rampy . Dostał wztrząsnienia mò*zgó i ma pękniętą czaszkę. Ile będzie się zrastała ta czaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi