Gość karina Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Od jakiegoś czasu boli mnie w prawym boku pod żebrami ,ból przypomina kolkę ,miałam robione usg jamy brzusznej --wynik:-ZWRACA UWAGĘ DUŻA ILOŚC GAZÓW JELITOWYCH---.często pobolewa mnie kręgłosłup .co to oznacza?czy grozi mi rak jelita?mam 33 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MANIA3643 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 z podobnym problemem mecze sie juz nie pamietam odkad.ostateczna diagnoza to zespol jelita drazliwego.musisz zmienic sposob odzywiania.pij duzo wody niegazowanej.i najwazniejsze.nie denerwuj sie.mnie najwiecej gazow zbiera sie po nerwowej sytuacji.wtedy jest kiepsko.ja biore blonnik z ananasem i pomaga.takze rapaccolin i nospe.i moze wydac ci sie smieszne ale zeby pozbyc sie gazow cwicze -robie swiece mnie przynosi ulge.pozdrawiam.a jedz aktivie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi