Gość Pol z k-c Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam! chciałbym się poradzić w pewniej sprawie. Otóż od ok kilku dni odczuwam ból w prawe pachwinie. Ból promieniuje na prawe jądro i wewnętrzną część uda, czasem na całą nogę. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Trzeba się na początku upewnić czy to nie jest przypadkiem przepuklina pachwinowa lub udowa, która może objawiać się takimi bólami. Aby to stwierdzić musisz udać się do lekarza. Po wykluczeniu przepukliny może RTG kręgosłupa odcinka lędźwiowo-krzyżowego (neuralgia, zwyrodnienie kręgosłupa z uciskiem na nerwy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AGA Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Od kilku dni ma zaczerwienienie i spuchnietą prawa pachwinę udową co to może być? Jutro idę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 odczuwam bol w prawej pachwinie nie mam zadnego zgrubienia czy to jest zwiazane z kregoslupem mam dyskopatie ledzwiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Od jakiegoś czasu miewam bóle w prawej pachwinie.jest to tak silny ból ze tracę władze w nodze,ból nie do zniesienia.ból z pachwinie promieniuje na całą nogę.nie wiem co to jest.do jakiego lekarza powinnam się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na pewno USG jąder, wielu lekarzy lekceważy problem guzów jądra bo to tylko 1,7% wszystkich nowotworów wśród mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi