Gość ola Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam serdecznie,mam pytanie dotyczace byc moze komplikacji po operacji nosa.operacje ta mialam ponad 8 miesiecy temu i od tego czasu czesto mam bole glowy i bardzo podkrazone oczy.dodatkowo w lewej czesci nosa wciaz mam wyczuwalna blizne lub jakies zgrubienie,co utrudnia mi oddychanie.ogolnie nos jest nadal dosc mocno opuchniety w czesci chrzestnej.po konsultacji z lekarzem,ktory podjal sie operacji nadal nie wiem wlasciwie nic-poprostu mnie zlekcewazyl!moje pytanie brzmi:co moge zrobic,aby zmniejszyc opuchlizne i czy podkowki pod oczami maja cos wspolnego z ta operacja?moj lekarz twierdzi,ze powinnam przebadac nerki.dodam takze,ze przed operacja problemu z *podbitymi*oczami nie mialam.z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Bez badania raczej trudno określić co się może dziać i w jaki sposób z tym problemem postępować. Oczywiście można sprawdzić funkcjonowanie nerek, gdyż niewydolność nerek może objawiać się obrzękniętymi powiekami. Radziłbym ponownie udać się na kontrolę do lekarza, który Panią operował i poprosić o dokładne wytłumaczenie obecnej sytuacji i co ma Pani dalej robić z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi