Gość umitt Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Nie chce mi zejść z penisa skórka do końca. Wszystko przez wiązadełko ponieważ w stanie spoczynku moge normalnie sciągnąć skórkę ale podczas wzwodu udaje mi się ściągnąc skórkę ale przez wiązadełko skóra uciska mi penisa co w dłuższym czasie jest bolesne . Mam pytanie czy mogę sam w jakiś sposób zrobic coś z tym wiązadełkiem żebym nie miał już takiego ucisku ? Jak tak to w jaki sposob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Próbuj sam trochę porozciągać, staraj się ściągać do oporu ale tak aby nie zerwać. Jeżeli nic to nie da to wizyta u urologa w celu podcięcia wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi