Gość Paulinka Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam miala usowana sledzione ze wzgledu na małopłytkowosc,w Szwecji problem moj polega na tym ze nie mam wypisu ze szpitala,ani diagnozy wiem ze podejrzewali chłoniaka lub ziarnice zlosliwa poniewaz na sledzionie byly guzy i miala mase 5 kg,oprocz tego Tomografia stwierdzila guza 3 cm w barku i 15 szt.1,5 cm na pucach sercu watrobie.Moje pytanie co mam dalej robic od czego zaczac?czy moge starac sie o rente?jestem miesiac po operacji a fatalnie sie czuje,nie mam sily i te szwy bola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Aby podjąć jakiekolwiek postępowanie trzeba mieć karty wypisowe ze szpitali oraz wyniki badań histopatologicznych. Bez konkretnych danych klinicznych nie można podjąć żadnych działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi