Gość Marek Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Kilka dni temu zacząłem czuć ostre kłucie przy ujściu odbytu. Pojawiło się to znikąd - nagle. Po około 4 zacząłem czuć jakby lekką opuchliznę, następnie pojawił się guzek. Jest miękki i odkąd się pojawił kłucie prawie zniknęło natomiast cały czas go w pewien sposób *czuć*. Na szczęście brak krwawienia itp. Czy jest to możliwe, że jest to hemoroid ? Czy mógł pojawić się tak nagle ? Dość bardzo mnie to stresuje... Kupiłem maść Posterisan i dzisiaj go używałem, nie wiem czy słusznie. Co to takiego może być ? Dodaje zdjęcie w linku... http://img706.imageshack.us/img706/9131/p1503102004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gastro__ Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To wygląda na guzek krwawniczy. Nic niepokojacego. Choc dla swojego spokoju warto byłoby sie przejsc do lekarza rodzinnego, który zapewne wykona badanie per rectum i bedzie mogl potwierdzic hemoroidy w 100 procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K.A.C Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 a morze to jakieś podrażnienie uczulenie xd wkażdym razi nie wygląda to zbyt niepokojąco wrażie większych problemów oraz lęków skonsultuj to z lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maly Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ja mam klucia u wejscia odbytu czasem kluje niesamowicie przez ok 4 minuty potem przestaje i tak 1 dziennie czasem w ogole marwie sie, jestem nerwowoy i pracuje fizycznie mam 26 lat, nie zbyt zdrowo sie odzywiam :( to ma cos wspolnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi