Gość Mariusz Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam Serdecznie, Mam 20 lat, i zaobserwowałem, że od jakiegoś czasu, od kiedy na poważnie spotykam się z dziewczynami, podczas podniecenia odczuwam dość silny ból w okolicy miednicy(trochę poniżej pępka, okolice pachwin) oraz ból jąder. Dość późno rozpocząłem życie intymne(pierwszy pocałunek itd) stąd na początku myślałem, że to normalne, że w czasie mocniejszego podniecenia może coś tam zaboleć, lecz od pół roku mam stałą partnerkę, a bóle nie ustąpiły, stały się nieco słabsze(początkowo miałem duże problemy z chodzeniem, siadaniem) i to wszystko zawsze po wizycie u mojej dziewczyny(ogólnie przy wszystkich poprzednich partnerkach odczuwałem ten sam ból)... Stąd moje pytanie, czym to może być spowodowane, do jakiego specjalisty mam się zwrócić? Dodam, że nie występuje to zawsze w czasie kontaktu z bliską osobą, czasami kilka godzin później... Proszę o radę, gdyż boję się, że może być to coś poważnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ból może być skutkiem zmian w kanalikach nasiennych lub kanaliakch wyprowadzających nasienie. Najlepiej żeby zajął się tym urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nelo Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja mam to samo zazawyczaj gdy całuje się długo z dziewczyną swoją to potem czuję że moje jądra są strasznie nabrzmiałe i bolą przy dotyku moszny, uczucie jakby pełnego pęcherza moczowego jednak to nie pęcherz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 To normalne. W czasie podniecenia seksualnego gromadzi się sperma, która nie znajduje ujścia, gdy nie dochodzi do wytrysku. To napina kanaliki wyprowadzające nasienie co powoduje ból. Albo należy dokonać wytrysku w takim stanie albo poczekać z reguły ból mija po kilku godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lam Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Miałem identyczną sytuację jak kolega. Też ból jąder i pod pępkiem. Rada jedna - masturbacja przed spotkaniem z kochanką. Jest to wynik podniecenia. Ja stosowałem taką metodę, bo to było nie do wytrzymania. Momentami było mi aż słabo i miałem zwroty głowy. Trzeba po prostu upuścić trochę z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi