Gość Mateusz Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam. Od niecałego roku odczuwam podczas treningu (rozciągania) ból w prawym biodrze. Podczas zwykłego chodzenia nie odczuwam tego bólu, tylko wtedy gdy robię wymachy tą nogą lub stretching. Zauważyłem że prawa strona biodra wygląda nieco inaczej niż lewa. W związku z tym moje pytanie brzmi: co może być powodem tego bólu oraz u jakiego lekarza mam szukać pomocy? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jeśli ból jest związany typowo ze stawem biodrowym, a nie pachwiną radzę w tej sprawie skonsultować się z ortopedą, gdyż właśnie w stawie biodrowym może tkwić patologia. Jeśli wyczuwa Pan sobie jakiś guz w okolicy pachwiny może to być przepuklina i trzeba skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi