Gość Justyna Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam :) lekarze podejrzewają u mnie,że mam zerwane 3 więzadła krzyżowe przednie,a także tylne i poboczne. na zdjęciu RTG zauważyli niedorozwinięte kłykcie kostne (co to znaczy?). niestety nie wyjaśnili mi na czym to polega, bo miało to miejsce na ostrym dyżurze. aktualnie czekam na wizytę u lekarza i bardzo się niecierpliwię. jak długo może trwać rehabilitacja po ewentualnej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Niedorozwinięte kłykcie kostne oznaczają słabe wykształcenie wyrośli kostnych, które mogą zmieniać funkcjonalność stawu kolanowego. Jeśli rzeczywiście należałoby operować zerwane więzadła rehabilitacje może trwać około 3-4 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi