Gość wieffiorka Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Mam tego rodzaju problem ze wystapilo u mnie nieoczekiwane bolesne dosc dlugie krwawienie nie mogła byc to miesiaczka gdyz taka skonczyla sie tydzien wczesniej od tamtej pory wciaz czuje bole jajnikow. Ginekolog zrobil mi pare badan i okazalo sie ze mam guza na prawym jajniku w ciagu tygodnia nie rozwijal sie nie rosl a nie nie zmalal problem jednak w tym ze zaczelam miewac coraz to gorsze dolegliwosci, mam nabrzmialy cały brzuch czuje nie tak silny o ile uciazliwy bol brzucha ktory wogole nie ustaje a czasem wrecz sie nasila, co gorsze po prawej stronie pod ostatnia para zeber czuje intensywny bol przy oddychaniu od paru dobrych dni moge sie wyproznic jestem ciagle ospała i zmeczona zyciem odczuwam silny bol kosci krzyzowej nerek i nawet miesni ud czuje sie jak zgieta z krzyza jestem mloda dziewczyna a mimo to wszystkie dolegliwosci sa na prawde uciazliwe szczegolnie ze nigdy nie bylam osoba chorowita, zapomnialam dodac ze ginekolog wykluczyl choroby narzadow rodnych na podstawie takich badan jak: USG, Ca 125, beta HCg. Wyniki wszystkich badan miescily sie w normie. Prosze o pomoc jakakolwiek z moim lekarzem rodzinnym musialam sdie niestety wyklocac nawet o skierowanie na badania krwi i moczu ktorych wynikow jeszcze nie otrzymalam niestety...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magnolia Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wiem że to późna odpowiedź ale nasunęła mi się od razu myśl że to zapalenie wyrostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi