Gość Andrzej Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam. Mam problem od około pół roku z lewym biodrem. Po lewej stronie ewidentnie widać jakąś *gulkę* sądziłem, że może to być zerwany mięsień ale po pewnym czasie ból zaczął się zamieniać z bólem w okolicach łopatki i tak na zmianę. Każdy nawet najmniejszy wysiłek powoduje bóle. Dziwi mnie trochę ta sytuacja ponieważ mam 21 lat i od dziecka uprawiam sporty i nigdy nic się nie działo. A ból wziął się znikąd.. brak jakiegoś większego przesilenia biodra. Lekarze nie wiedzą co mają robić. Proszę o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Trudno mi ocenić bez badania co konkretnie może się dziać. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do ortopedy. Może bóle związane są ze zmianami w stawie biodrowym lub też w kręgosłupie. O dodatkowych badaniach (np. RTG) i dalszym postępowaniu powinien zadecydować ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi