Gość Mariola Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mój problem polega na tym iz od jakiegoś czasu (długiego czasu) burczy mi w brzuchu jednak nie jest to zwykłe burczenie jest to coś w rodzaju przelewania sie wody, czuję jakbym miala pełny brzuch po lewej stronie, gdy wciągam i wyciągam mięśnie brzucha, brzuch zaczyna mnie boleć. nie ma chwili praktycznie zeby mi nie burczalo. nie jest to nic przyjemnego bo nawet gdy nie chce nie raz mi zaburczy.*/ wstydze sie isć z tym do lekarza bo być może to nic poważnego. bardzo prosze o pomoc. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Należy stosować się do zasad prawidłowego odżywiania, czyli 5 posiłków dziennie, w odpowiednich proporcjach i o odpowiednim składzie. Pić dużo wody. Nie można wykluczyć obecności nadkwasoty, ale wówczas występowałyby dolegliwości w postaci zgagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi