Gość Andrzej, 25 lat Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam od jakiegoś czasu mam żylaki powrózka po prawej stronie, niezbyt widoczne(czasem praktycznie wcale ich nie widać) niebolesne, nie dające żadnych dolegliwości wiec nie zamierzam ich operować(gdyż miałem już taki zabieg po stronie lewej) Jednak zaniepokoiło mnie że na skórze penisa pojawiło się kilka jakby małych żyłek które wyglądają jak popękane naczynka. Konsultowałem to z dwoma urologami i obaj stwierdzili ze taka uroda penisa. Mam jednak wrażenie, ze z czasem jest ich coraz więcej i mój penis zrobił się jakby trochę bardziej *żylasty*(choć może jestem przewrażliwiony) Nie mam żadnych problemów ze wzwodem, wytryskiem, nic mnie nie boli itd. jednak proszę o opinie na ten temat dodam jeszcze ze ów naczynka są widoczne głównie w czasie wzwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Taka sytuacja jest normalna jeśli nie ma Pan żadnych z tym związanych problemów. To tylko problem estetyczny nie wymagający leczenia. Proszę się tym nie niepokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A. Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 dziękuję za odpowiedź - nieco mnie zaniepokoiło że tych podskórnych popękanych naczynek i małych żyłek jest coraz więcej, no ale cóż zrobić widocznie tak już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi